Selecteer een pagina

Ben jij een lange slanke man met een lengte van minimaal 1.80 meter? Dan kun jij overhemden shoppen bij Mouwlengte7.com Deze webshop is namelijk speciaal ontwikkeld voor lange slanke mannen die graag overhemden dragen. Er zijn mouwlengte 7 overhemden verkrijgbaar in mouwlengtes van 68 en 72 cm.  De collectie mouwlengte 7 overhemden worden het hele jaar door vernieuwd, dus er zijn steeds weer mooie nieuwe modellen verkrijgbaar. De meeste mouwlengte 7 overhemden zijn gemaakt van strijkvrij katoen voor extra gemak. Je hoeft dus geen overhemden meer te strijken, als je deze na het wassen op een hanger laat drogen kun je jouw mouwlengte 7 overhemd de volgende dag gewoon weer aan. Naast dat de mouwlengte 7 overhemden extra lange mouwen hebben, zijn ze ook uitgerust met een langer rugpand zodat het overhemd goed in je broek blijft zitten als je deze zo wilt dragen.

Instructies om de juiste maat voor jouw mouwlengte 7 overhemd te bepalen

  • Meet het boord. Open een goed passend overhemd en leg de boord plat. Meet nu van het midden van de knoop tot het midden van het knoopsgat.
  • Meet de borst. Leg een goed passend overhemd plat neer op de tafel met de knopen dichtgeknoopt. Meet van links naar rechts en vermenigvuldig de uitkomst.
  • Meet het middel. Meet tussen het 5e en 6e knoopsgat op het smalste gedeelte van het overhemd en vermenigvuldig de uitkomst.
  • Meet de mouwlengte. Meet van de schoudernaad tot het einde van het manchet.
  • Lengte van het overhemd. Draai het overhemd om en meet vanaf de onderkant van de boord tot de onderkant van het overhemd.

Heb je geen goed passend overhemd? Gebruik dan de maattabel op de website van Mouwlengte7.com om jouw maat te bepalen. Uiteraard kun je ook de klantenservice benaderen of langs komen in de Mouwlengte 7 winkel in Amsterdam!