Selecteer een pagina

Glimmend en subtiel, bij een zilveren ketting voor dames denk je dan bijna dat het niet mogelijk is. Bij glimmend zilver denk je aan opzichtige sieraden, om de blits mee te steken en subtiel ligt juist aan de andere kant daarvan. Het zijn dan ook  twee tegenhangers van elkaar als het gaat om sieraden. Toch kan het goed worden gecombineerd in een zilveren ketting voor dames. Als vrouw heb je altijd wel een sieraad nodig waarmee je de blits kan maken. Denk bijvoorbeeld aan sieraden met een diamant of met extra glitters. Ze maken je dat je je extra vrouwelijk voelt en laat stralen. Maar ook subtiele sieraden heeft iedere vrouw wel nodig. Denk aan een eenvoudige zilveren ketting voor dames die de look voor thuis of voor op het werk afmaakt. Subtiele sieraden die nodig zijn om je outfit af te maken, maar die het niet overheersen. Waarom zou het dan ook nog gecombineerd moeten worden in 1 sieraad? Nou omdat een zilveren ketting met een subtiele glimmende glans heel gaaf is. Een zilveren ketting met glimmende elementen geeft je dat beetje extra allure en smaak aan een alledaags outfit Je hoeft hier niet mee op te vallen, maar je wilt toch net even beetje anders dan anders zijn.

Iets anders dan de glimmende zilveren ketting voor dames 

Nog zo een leuke combinatie als subtiel en glimmend is  kleurig en flowerpower. Ook hier lijkt het weer op een overdaad, maar niets is minder waar. Je kent de sieraden en mode trend misschien nog wel van vroeger. Toen de flowerpower broeken, oversized truien en grote sieraden de heersende modetrend waren. Die combinatie is er nu weer. Op het gebeid van kleding zie je ook weer veel wijde truien, korte shorts en kledingen met drukke prints en patronen. Dit wordt gecombineerd met nog grotere armbanden, grote oorringen of het dragen van grote kettingen. En dan ook nog in verschillende kleuren en met verschillende patronen. Je zou denken dat het een rommeltje is, een overdaad voor het oog. Maar dat is niet waar. Waar het glimmend en subtiel in sieraden juist dat extra beetje allure geeft, geven de grote en kleurrijke sieraden een eenheid. Door ook op het gebied van kleding de stijl door te trekken wordt het een geheel en maakt het juist een vrolijk en leuke combinatie.                

 
Dan maar simpel en tijdloos 

Zijn die aparte combinatie eigenlijk helemaal niks voor jou? Kies dan simpel en tijdloos, zoals een zilveren ketting voor dames .Deze kan je bij alles dragen, van een lief jurkje tot bij een mooie spijkerbroek met jasje. Ook kun je een zilveren ketting voor dames goed combineren met armbanden, oorbellen, ringen in het zilver. Hiermee creëer je een smaakvol geheel. Het voordeel van zilveren sieraden is dat het heel wat jaren mee kan en dat je altijd in elk seizoen kan dragen. Zo hoef je niet elk seizoen weer nieuwe sieraden te kopen die passen bij de modetrend van dat seizoen, zilver is tijdloos.