Selecteer een pagina

Al een tijdje ben ik opzoek naar fijn zittende en mooie sneakers, van goede kwaliteit zodat ik er zeker van ben dat de schoenen lang kan dragen. Met deze gedachten ben ik bij vele schoenenwinkels en online webshops gaan kijken, met uiteindelijk het bevestigde antwoord. Het wordt de Reebok Classic sneaker. Een tijdloze sneaker die voorzien is van zacht leer aan de bovenkant. Ze lopen zeer comfortabel dankzij de goede binnenzool die beschikt over een lichte schokdemping. Dat is nog niet alles. De sneaker van Reebox is heerlijk simpel en klassiek, je kan de schoen overal bij combineren..

Nauwelijks veranderd

Hoe is de Reebox Classic sneaker nou eigenlijk ontstaan? Want dat is natuurlijk ook leuk om te weten. Het bedrijf is begonnen met het lanceren van een hardloopschoen, deze werd onverwachts een van de grootste sneaker klassiekers. Na een tijd ontstond er een grote concurrentie waardoor Reebox wel moest blijven uitblinken, maar hoe? Na veel experimenteren en onderzoeken kwam daar de hardloopschoen met een leren bovenkant. Zo werden de Reebox Classic sneakers een nog groter succes dan dat ze al waren. Want Leer in een hardloopschoen was nog nooit op de mark verschenen. Verder is er vrij weinig aan de sneaker veranderd qua materiaal en design, omdat het gewoon goed is en het bij iedereen bevalt. Vanaf 1983 is Reebox Classic dus een echte klassieker.  Geschikt voor het hele gezin! Ook wel een duurzame koop, waar je heel lang nog plezier van zal hebben.

De pluspunten

Maar waarom raadt ik je nu de Reebox Classic sneaker aan? Daar kan ik je een heel simpel antwoord op geven. De sneaker geeft je namelijk het maximale comfort, wat je ervan mag verwachten. Met gevormde PU- inlegzolen is de sneaker ook nog eens duurzaam. De sneaker is verkrijgbaar in de basic kleuren wit, grijs en zwart. Maar ga jij liever voor een uitgesproken, andere kleur of design? Dan zijn deze er ook meer als voldoende. Ervaar nu zelf hoe fijn het is om te lopen op donzige zachtheid, met het gemak van de Reebox Classic sneaker.

Wil je meer leuke en handige modetips? Kijk dan eens op vrouwenstijl.nl en zorg er voor dat jij geen miskopen meer begaat.