Selecteer een pagina

Zoek je een website waar je klompen, typische Nederlandse items en ook de mooiste souvenirs kunt kopen? Ga dan eens naar Hollands Klompenhuis. Met meer dan tweehonderd producten is er voor iedereen altijd wel weer iets leuks en origineels te vinden. Van een sleutelhanger, een cadeautje tot aan klederdracht speciaal voor een feest of evenement; Hollands Klompenhuis heeft het allemaal in huis.

Zoek je favoriete klompen via de handige zoekfunctie

Hollands Klompenhuis doet vooral heel veel klompen vermoeden en dat is dus ook zo. Er worden zowel Hollandse-, als Zweedse, kinder, reuzen- en medische klompen te koop aangeboden. In de webshop vind je het allemaal, overzichtelijk gepresenteerd en al even gemakkelijk te vinden via de handige zoekmachine. Mocht je nou niet meteen vinden wat je zoekt, probeer het dan eens via de zoekbalk links onderaan in je scherm. Via ‘Mijn product zoeken’ vind je dan vaak alsnog het product.

Ook leuk voor bij een geboorte of jubileum

Hollands Klompenhuis is ook het adres om klompen te personaliseren. Je kunt ze dus laten voorzien van een fraaie, pakkende tekst of een logo. Zo creëer je niet alleen heel persoonlijke klompen, maar meteen ook unieke en altijd bijzondere klompen. Denk eens aan het Hollands Klompenhuis als er iemand geboren is of iemand gaat trouwen. Geef je eindelijk eens iets heel origineels. Vaak blijven dergelijke geschenkjes tot in lengte van jaren behouden door de ontvanger.

Klomp met molendecor en een klomp uit Zweden

Behalve de echte houten klomp zoals iedereen die kent, kun je er ook blanke klompen kopen en boerengele klompen aanschaffen, zoals ook de klompen met een molendecor en de klomppantoffels bijzonder de moeite waard zijn. De Zweedse klomp is daarnaast vooral een heel goede klomp. Ook het aanbod souvenirs is groot met spullen als servetten, magneten, sleutelhangers en uiteraard miniklompjes. Je vindt er altijd iets leuks en ludieks tussen, dat kan gewoon niet missen.

Klompen als relatiegeschenk

Heb je als ondernemer weleens gedacht aan de optie om voor klompen als relatiegeschenk te kiezen? Dan weet je in elk geval zeker dat je niet snel zult worden vergeten, iets dat wel gebeurt als je voor de standaard cadeautjes kiest. Behalve klompen heeft Hollands Klompenhuis nog heel veel meer te bieden. Verrassende items vooral, en vooral typisch Nederlandse gadgets. Ze zijn niet alleen leuk om zelf te hebben, maar misschien nog wel leuker om zo weg te geven als kleinigheidje. Gewoon, zomaar. 

Gratis verzending bij besteding van tenminste vijftig euro

Bij Hollands Klompenhuis vind je dingen die je gemakkelijk even meeneemt en aan iemand cadeau geeft. Wil je meer, en heb je bijvoorbeeld een themafeest in het verschiet, kijk dan ook eens naar de typische Volendamse klederdracht. Hollands Klompenhuis heeft ze voor volwassenen en kinderen. Hollands Klompenhuis werkt snel. Bestel je vandaag voor 16.00 uur, dan worden je producten vandaag nog verzonden. En als je een bestelling plaatst van boven de 50 euro, dan neemt Hollands Klompenhuis de verzendkosten voor rekening. Zo, nou weet je dus waar je moet zijn als het om iets origineels gaat.